European Gateway Services

European Gateway Services is een product van Europe Container Terminals (ECT), de leidende en meest geavanceerde deep-sea terminaloperator van Europa, gevestigd in Rotterdam. In de haven van Rotterdam exploiteert ECT drie terminals: de ECT Delta Terminal en de Euromax Terminal Rotterdam op de Maasvlakte en de ECT City Terminal in de Eemhaven dicht bij de stad.

Netwerk
Via European Gateway Services biedt ECT rederijen, expediteurs en vervoerders een uitgebreide dienstverlening voor een optimaal vervoer van containers tussen de deep-sea terminals in Rotterdam en het directe Europese achterland.

Snel en betrouwbaar 
Voor bedrijven gaat het er immers eerst en vooral om dat lading altijd op de afgesproken tijd, tegen het juiste tarief en efficiënt op zijn eindbestemming arriveert. Via een snel groeiend netwerk van inland terminals en bijbehorende services bieden wij die mogelijkheid: snel, betrouwbaar, zonder administratieve rompslomp en vooral ook duurzaam.

Frequente verbindingen
European Gateway Services biedt vele voordelen. De basis is dat ECT in staat is lading te bundelen, waardoor hoogfrequente binnenvaart- en spoorverbindingen kunnen worden aangeboden naar diverse “logistieke hotspots” in het Europese achterland.

Extra diensten
Klanten van ECT hebben hierdoor de keuze hoe hun vervoer in en vanuit Europa van en naar de Rotterdamse deep-sea wordt vormgegeven. Middels European Gateway Services kunt u, als klant, telkenmale kiezen voor de meest efficiënte en duurzame vorm van vervoer en heeft u de keuze om gebruik te maken van diverse additionele diensten.


Adresgegevens

European Gateway Services

Europaweg 875

3199 LD Rotterdam

T: 0031 (0)181 27 81 95