Spoorcafé München 4 juni 2019

Datum
Dinsdag, 4 Juni 2019 19:30 - 22:00 uur (inclusief walking dinner)
Locatie
Hofbrauhaus, Platzl 9, 80331 München, Duitsland
Spoorcafé München 4 juni 2019

Geachte relatie,

Het merendeel van het goederenvervoer per spoor in Nederland is grensoverschrijdend. Elke week vertrekken meer dan 150 goederentreinen vanuit Nederland naar verschillende bestemmingen in het Europese achterland. Gezien de toenemende congestie, chauffeurstekorten en de CO2-voetafdruk biedt dit veel voordelen voor de logistieke keten.

Tijdens het Spoorcafé legt Ines Plasmans, lid van het Executive Committe, uit hoe ProRail waarborgt dat er voldoende capaciteit beschikbaar blijft voor goederentreinen. Maar ook hoe ProRail faciliteert dat internationale goederentreinen op tijd op hun bestemming aankomen.

Een van de bestemmingen in het Europese achterland is - hoe kan het anders - München. Murkus Gemmel, Strategisch Inkoopmanager Transport bij Krones, legt tijdens het Spoorcafé uit waarom zij kiezen voor intermodaal spoorvervoer en welke positie de havens van Rotterdam en Hamburg hebben in deze besluitvorming.

Het Spoorcafé speelt zich af in de buitengewoon sfeervolle ambiance van de Münchner Zimmer van het Hofbraühaus. Deze voormalige bierbrouwerij is bijna meer dan 500 jaar oud en behoort tot de beroemdste tavernes ter wereld.

Wij verwachten deze avond ongeveer 80-100 gasten, dus mis deze bijzondere gebeurtenis niet en meld u aan via het aanmeldformulier op onze website.

Wij zien ernaar uit u te mogen begroeten in het Hofbräuhaus.

 

Banner

Door de grote belangstelling is het Spoorcafé op 4 juni in München inmiddels volgeboekt. Eventuele nieuwe aanmeldingen komen op een reservelijst. Wij rekenen op uw begrip.

Contact

Naam
Rail Cargo information Netherlands
Telefoon
+31 (0)10 2042111
E-mailadres
Website
https://www.railcargo.nl

Aanmeldformulier

Verladers, logistiek dienstverleners en rederijen kunnen gratis deelnemen aan het Spoorcafé.
Overige deelnemers betalen een entree van € 50,- excl. BTW per persoon.


Vermeld de organisatie waarbij uw bedrijf is aangesloten.Deelnemer 2

Deelnemer 3

Factuuradres (indien relevant)

* Verplichte velden