Spoorcongres 28 september 2017

Datum
Donderdag, 28 September 2017 12:00 - 18:00 uur
Locatie
Van der Valk Hotel Tiel, Laan van Westroijen 10, 4003 AZ Tiel
Spoorcongres 28 september 2017

Dagelijks rijden meerdere treinen tussen Nederland en diverse bestemmingen in het Europese achterland en vice versa. Alleen al van en naar Italië pendelen 15 containertreinen per dag. Daar komen de treinen met bulklading of conventionele lading (stukgoed) nog bij. Ze vervoeren verschillende soorten lading, uiteenlopend van granen en ertsen tot elektronica en verslading.

Save the date
Iedere transportstroom staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van een logistieke keten waarachter grote belangen schuil gaan. Tijdens het Spoorcongres 2017 laat een aantal verladers aan de hand van ‘best practices’ zien welke rol het spoorgoederenvervoer betekent voor hun logistieke ketens en welke voordelen daaraan zijn verbonden. Reserveer daarom deze inspirerende middag alvast in uw agenda!!

Voor wie is dit congres bedoeld?
Deze bijeenkomst richt zich sterk op partijen die bepalend zijn in de modaliteitskeuze, dat wil zeggen verladers, logistiek dienstverleners, rederijen, expediteurs en commodity traders.

Doel van dit congres
Na het bijwonen van deze bijeenkomst heeft u inzicht in de ontwikkelingen van de Europese vervoersstromen en op welke wijze het spoorgoederenvervoer deze stromen faciliteert. Tevens krijgt u diverse handvatten om de kansen en de mogelijkheden van het internationale spoorgoederenvervoer te benutten en toe te passen op uw eigen onderneming.

Spoorcongres 2017 wordt georganiseerd door Rail Cargo in samenwerking met Connekt, evofenedex, Fenex, ProRail en TLN.

Meer informatie omtrent het programma volgt z.s.m. via de website: www.spoorcongres.nl 

Contact

Naam
Rail Cargo information Netherlands
Telefoon
+31 (0)10 204 21 11
E-mailadres
Website
http://www.spoorcongres.nl