Alcotrans wint Port Community Award: gouden schakel in de logistieke keten

Bron: Portbase

Maandag, 4 februari 2013

Alcotrans wint Port Community Award: gouden schakel in de logistieke keten

De Cruise Terminal Rotterdam, gelegen aan de Maas, stond op 31 januari geheel in het teken van de Port Community Award uitreiking. Voor de vierde keer organiseerde Portbase dit event, met Astrid Joosten als presentator. Dit keer werd Alcotrans door de vakjury gekozen als ‘gouden schakel’ in de logistieke keten.

Alcotrans toont zich altijd innovatief en is sterk gefocust op het steeds beter willen doen. Binnen het bedrijf is de community-gedachte sterk ontwikkeld. Verder steekt het bedrijf veel tijd en energie in het delen van kennis. Hiermee is Alcotrans een ware gouden schakel op het gebied van innovatie en informatie-uitwisseling.

Twaalf genomineerde bedrijven wachtten donderdagmiddag, samen met ruim 350 bezoekers, in spanning af wie deze vierde editie als uiteindelijke winnaar werd gekozen. De jury, bestaande uit Koen Overtoom (Managing Director Commercial Division bij Haven Amsterdam), Anneke van den Breemer (Directeur Douane regio Rotterdam Rijnmond), Wouter van Dijk (Director Logistics Havenbedrijf Rotterdam), Bas Janssen (Plaatsvervangend Directeur Deltalinqs) en Iwan van der Wolf (Managing Director Portbase), besloot unaniem dat Alcotrans de winnaar is van de Port Community Award 4e editie.

"Het mooie aan deze award is dat het de goede voorbeelden in de spotlights zet. Een goed voorbeeld doet goed volgen, hoe meer bedrijven gebruik maken van Portbase, hoe beter het systeem benut kan worden. Alcotrans is van alle genomineerden het meest verbindend in de informatie-uitwisseling", aldus Freek Ossel, wethouder van Amsterdam die samen met wethouder Jeannette Baljou van Rotterdam de prijs uitreikte.