EGS opent eigen kantoor in Zuid-Duitsland

Bron: European Gateway Services (EGS)

Maandag, 16 maart 2015

EGS opent eigen kantoor in Zuid-Duitsland

European Gateway Services (EGS) opent deze maand een eigen kantoor in München. Met de opening van het kantoor in Beieren benadrukt EGS haar ambities om actief aanwezig te zijn in Zuid-Duitsland. EGS biedt haar klanten nu al geregelde en betrouwbare spoorverbindingen tussen Rotterdam en Beieren inclusief aanvullende diensten, maar gaat deze dienstverlening verder uitbouwen.

Met de opening van het kantoor in München kan EGS sneller en beter op de wensen van de klant inspelen mede doordat kennis van de lokale markt gecombineerd wordt met kennis van de processen in Rotterdam. Namens EGS is Marilyne van Hoey Smith het lokale aanspreekpunt voor klanten. Marilyne van Hoey Smith heeft de laatste jaren bij EGS en daarvoor bij ECT in Rotterdam gewerkt en beschikt zodoende over korte lijnen met de organisatie in Rotterdam. Zuid-Duitse expediteurs en verladers kunnen bij het EGS-kantoor in München dagelijks terecht met al hun vragen.

De shuttletrein tussen München/Nürnberg en Rotterdam, de zgn. “Rotterdam-Bayern Express”, rijdt sinds 2012 vier keer per week. Bij een toenemend ladingaanbod is EGS er klaar voor om deze frequentie verder te verhogen.

Het EGS-kantoor is in München gevestigd aan de Kronstadter Straße 4, strategisch gelegen tussen vliegveld en stadscentrum. Telefonisch is het kantoor bereikbaar via +49 1638090153.