Jan Lagasse nieuwe interim-CEO Zeeland Seaports

Bron: Zeeland Seaports

Maandag, 26 mei 2014

Jan Lagasse nieuwe interim-CEO Zeeland Seaports

Per 31 mei treedt Jan Lagasse (54 jaar) aan bij NV Zeeland Seaports als interim-CEO. Jan Lagasse gaat de dagelijkse leiding op zich nemen bij NV Zeeland Seaports. Hij wordt daarnaast verantwoordelijk voor de herijking van het strategisch masterplan van de organisatie en het opstellen van een uitvoeringsplan voor de implementatie van deze herijkte strategie.

Omdat hij ruime ervaring heeft in het leiden van organisaties die in een veranderingsproces verkeren en in staat is om politieke- en bedrijfsbelangen te verenigen, is Zeeland Seaports ervan overtuigd dat Jan Lagasse een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de koers en de toekomst van NV Zeeland Seaports.

Achtergrond
De heer Lagasse heeft een master in Rechtsgeleerdheid en ruime en internationale ervaring in het begeleiden van organisaties in transitie- en strategieprocessen. Hiervoor is Lagasse o.a. werkzaam geweest bij Dow Benelux, Corus en sinds 2002 bij Stork/Fokker Elmo. Meest recentelijk was hij Executive Vice President Mergers & Acquisitions and Strategic Projects bij Fokker Technologies Holding BV.