LOCON opent de eerste buitenlandse dochteronderneming – LOCON Benelux

Dinsdag, 22 februari 2011

Nederland staat niet alleen bekend om zijn tulpen (van Amsterdam…) en zijn smakelijke kaas, maar is ook een groot industrieel produktieland en daarbij het belangrijkste transitoland voor de wereldwijde handel via Rotterdam en Amsterdam.

Doe mee, wees erbij daar waar het gebeurt, was het devies toen de beslissing moest worden genomen waar de eerste buitenlandse LOCON dochteronderneming moest worden geopend en de keus viel op Nederland.
LOCON BENELUX is een gezamenlijke onderneming tussen de bekende spoorgoederenspecialist Toon Habers en LOCON AG. Dankzij de jarenlange ervaring van Toon Habers en zijn persoonlijke betrokkenheid, zijn we overtuigd van een succesvol verloop. We kijken er naar uit onze positieve betrokkenheid bij de markt verder uit te breiden en in de toekomst een nog efficiëntere service van en naar de Benelux, Duitsland en Oost- en Zuid-Europa te kunnen bieden. Het kantoor zal in Zwolle wordt gevestigd, een strategisch juiste plek, ook om van daar uit meerdere standplaatsen te ontwikkelen als dat gewenst is.

Voor meer informatie over Locon, klik hier