Mark en Julian Remie verkozen tot Spoormannen van het jaar 2016

Bron: Rail Cargo information Netherlands

Maandag, 23 mei 2016

Mark en Julian Remie verkozen tot Spoormannen van het jaar 2016

Tijdens het Spoorcongres zijn afgelopen donderdag Mark en Julian Remie verkozen tot de nieuwe spoormannen van het jaar. De beide broers zijn aandeelhouder van zowel Rail Release als Raillogix. RailReLease is een onafhankelijke logistieke dienstverlener voor de verhuur van wagons en locomotieven, terwijl Raillogix als railexpediteur gericht is op het creëren, optimaliseren en consolideren van transportstromen.

De prestigieuze award werd uitgereikt door Pieter Hofstra, Voorzitter van het Bestuur van Rail Cargo information Netherlands. Volgens Hofstra is de keuze voor de broers Remie passend omdat zij met hun beide bedrijven een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het verbeteren van de flexibiliteit van het spoorgoederenvervoer, mede dankzij het introduceren van zogeheten spottreinen, waarbij klanten op ad hoc basis treinen kunnen laten rijden.

 De onderscheiding is in het leven geroepen door het voorlichtingsbureau Rail Cargo in Rotterdam en wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand, die zich als ondernemer sterk maakt voor de promotie van het spoorgoederenvervoer.