Neele-Vat Logistics uit de startblokken

Bron: Neele-Vat Logistics

Donderdag, 27 november 2014

Neele-Vat Logistics uit de startblokken

Neele-Vat Logistics is een feit. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft de fusie goedgekeurd. Het nieuwe, gecombineerde familiebedrijf kan nu daadwerkelijk van start en concreet werk maken van haar ambitie om klanten een nog betere en bredere logistieke dienstverlening te bieden. Als eerste stap is direct naast de hoofdvestiging op het Distripark Eemhaven in Rotterdam 5000 m² extra warehouseruimte gehuurd. Het bedrijf krijgt bovendien binnenkort 12 nieuwe trailers geleverd.

Verdeeld over 20 vestigingen in 9 landen telt Neele-Vat Logistics meer dan 500 medewerkers en heeft het 150.000 m² warehouse. De jaarlijkse omzet bedraagt 230 miljoen euro. Door de fusie kan het bedrijf klanten door heel Europa hoogwaardige transport- en distributie-oplossingen bieden. De netwerken van de beide fusiepartners Neele Logistics en VAT Logistics zijn hiertoe samengevoegd.

Samenvoeging afdelingen, nieuwe website en nieuwe huisstijl
Intern is Neele-Vat Logistics direct na de goedkeuring van de ACM gestart met het samenvoegen van afdelingen, het ontwikkelen van een nieuwe website (www.neelevat.com) en het implementeren van een nieuwe huisstijl. De komende maanden krijgt dit verder vorm.

Algemeen directeur Ron Neele: “Neele-Vat Logistics wil de klant het beste van twee werelden bieden. Een omvangrijk en fijnmazig Europees transport- en distributienetwerk, maar wel met de persoonlijke service van vertrouwde contactpersonen.”

Mede-directielid Cuno Vat: “De voor een familiebedrijf zo kenmerkende persoonlijke aandacht en flexibiliteit combineren wij in Neele-Vat Logistics onder meer met hoogwaardige IT-oplossingen.”