Ontwikkelingen in de supply chain thema tijdens Spoorcafé 20 september

Bron: Rail Cargo

Woensdag, 12 september 2012

Ontwikkelingen in de supply chain thema tijdens Spoorcafé 20 september

Op donderdag 20 september aanstaande vindt voor de vierde keer dit jaar het Spoorcafé plaats. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is zal de bijeenkomst niet worden gehouden in het Zalmhuis te Rotterdam, maar bij Het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst zal Charley Dietvorst, Managing Director bij VAT Logistics, ingaan op de ontwikkelingen en de wensen in de supply chain en de mate waarin de spoorsector in staat is hier op in te spelen. Hierbij komen issues als duurzaamheid, efficiency en doorlooptijd aan de orde.

Tevens zal Dietvorst in vogelvlucht de ontwikkelingen schetsen van het railgoederenvervoer in Italië. In de periode tussen 2008 en 2011 heeft hij de directeursfunctie bekleed bij Interporto Regionale Puglia, een logistiek centrum in de hak van Italië met intermodale spoorverbindingen. Zijn ervaringen wil hij graag met u delen.

Voor liefhebbers is het mogelijk Het Spoorwegmuseum kosteloos vanaf 16:00 uur op eigen gelegenheid te bezoeken. Vanaf 17:00 uur is er inloop met een drankje, waarna om circa 17:45 wordt aangevangen met het officiële gedeelte.

Aanmeldingen kunnen gestuurd worden naar spoorcafe@railcargo.nl Voor niet-deelnemers van de stichting geldt een entrée van € 50,- per persoon. Meer informatie treft u hier aan.