RAILWORK opent tweede kantoor in Duitsland

Bron: RAILWORK

Donderdag, 22 maart 2012

RAILWORK opent tweede kantoor in Duitsland

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de formele oprichting van een 2de kantoor van RAILWORK in het Duitse Hamburg. Nu tezamen met de presentatie van de nieuwe website, www.railwork.nl, gaat RAILWORK daadwerkelijk van start, zo benadrukt directeur Björn Ormeling.

“Het is de bedoeling om onze klanten niet alleen in Nederland zo goed mogelijk te helpen met het personeelsvraagstuk, maar ook in Duitsland. Duitsland is een grote spoormarkt met veel spoorvervoerders.” Inmiddels heeft RAILWORK veel ervaring met het leveren van personeelsdiensten zoals machinisten, wagenmeesters, rangeerders, conducteurs, monteurs etc. Naast het leveren van personeelsdiensten wil RAILWORK haar opdrachtgevers ook bijstaan in het prille begin bij de zoektocht van nieuw personeel. Dit wordt gerealiseerd middels de werving&selectie afdeling die puur gericht is op het speuren naar nieuw talent voor de klanten.

RAILWORK nodigt iedereen van harte uit een kijkje te nemen op de nieuwe website www.railwork.nl. Daar kunt u ook de gegevens vinden van RAILWORK Duitsland.