RWGServices online

Bron: RWG

Maandag, 21 september 2015

RWGServices online

RWG informeert haar klanten dat de website RWGServices geraadpleegt kan worden voor informatie over de aankomst van schepen en voor het opvragen van statusinformatie van containers. De site is benaderbaar via de corporate website van RWG www.rwg.nl. De directe link naar de website is: https://rwgservices.rwg.nl/.

RWGServices is de nieuwe operationele website van RWG voor klanten, vervoerders en marktpartijen. Het platform is 24/7 beschikbaar en biedt de mogelijkheid informatie op te vragen. Voor het opvragen van de status van schepen en containers is het niet nodig om in te loggen bij RWGServices. Deze informatie is beschikbaar op het publieke deel van de website.

De komende maanden wordt de portal verder doorontwikkeld en zullen er meer functionaliteiten beschikbaar worden gesteld. Ook komt er een applicatie voor mobiele telefoons en tablets. RWG houdt haar klanten op de hoogte van de ontwikkelingen. Het voormelden van containers en lading verloopt via de services van Portbase. Hierin verandert niets. Via de services van Portbase wordt de status van de vooraanmelding teruggekoppeld aan de vervoerders.

In geval van vragen kunt u contact opnemen met de Customer Service via e-mailadres customerservice@rwg.nl.