Van den Bosch en Vopak gastsprekers tijdens Spoorcafé 07 februari 2013

Bron: Rail Cargo

Dinsdag, 15 januari 2013

Van den Bosch en Vopak gastsprekers tijdens Spoorcafé 07 februari 2013

Tijdens het eerste Spoorcafé in het nieuwe jaar op donderdag 7 februari aanstaande zal een tweetal gerenommeerde bedrijven een gastlezing verzorgen over de ontwikkelingen in het tanktransport.

In de eerste plaats heeft het voorlichtingsbureau  de heren Marcel Wouterse en Paul van de Vorle, respectievelijk Chief Operating Officer (COO) en Business Development Manager bij Van den Bosch Transporten uit Erp, bereid gevonden een gastlezing te verzorgen. De lezing zal vooral worden toegespitst op het intermodale tanktransport, waarbij specifiek aandacht zal worden besteed aan samenwerking tussen partijen en de gevolgen daarvan.

Naast de firma Van den Bosch zal ook Vopak in de persoon van de heer Arnout Slooff, Sales Manager bij Vopak, vertegenwoordigd zijn. De heer Slooff zal het thema belichten vanuit het perspectief van het overslagbedrijf, waarbij de ontwikkelingen in spoorvervoer en de relatie tussen tankopslagbedrijf, klant en vervoerder aan bod zullen komen.

Met de genoemde gastsprekers in het vooruitzicht belooft het wederom een zeer boeiende en inspirerende bijeenkomst te worden, waarbij het woord “samenwerking” centraal zal staan. Het Spoorcafé vormt tevens de ideale gelegenheid diverse mensen uit de logistieke (spoor)sector te ontmoeten.

Meer informatie over deelname treft u aan via de volgende link: http://www.railcargo.nl/actueel/agenda/agenda_item/t/spoorcafe_7_februari_2013