Verkiezing spoorman/spoorvrouw van het jaar 2014

Bron: Rail Cargo information Netherlands

Donderdag, 24 april 2014

Verkiezing spoorman/spoorvrouw van het jaar 2014

Evenals de voorgaande jaren wil het voorlichtingsbureau Rail Cargo ook in 2014 een ‘Spoorman/ Spoorvrouw van het jaar” verkiezen. Met dit initiatief wil het voorlichtingsbureau haar waardering uiten voor personen die zich in de praktijk sterk maken voor de promotie van het railgoederenvervoer. Vorig jaar is deze eer toegekend aan Maike Kooijman, Project Manager Rail bij de STC Group. Onder haar leiding is de eerste zelfstandige mbo-opleiding tot machinist vormgegeven, hetgeen sectorbreed veel waardering opleverde.

In de persoon van Maike Kooijman kende de spoorsector het afgelopen jaar een zeer waardig ambassadrice. Het is dan ook niet eenvoudig om een waardig opvolger/opvolgster te vinden. Het voorlichtingsbureau roept daarom iedereen op een kandidaat te nomineren, uiteraard voorzien van een schriftelijke motivatie.

Nominaties kunnen tot uiterlijk 16 mei ingezonden worden via info@railcargo.nl onder vermelding van 'Spoorman/ Spoorvrouw van het jaar'. Een deskundige jury zal bepalen wie tot Spoorman/ Spoorvrouw van het jaar zal worden verkozen. De uitslag van de verkiezing zal tijdens het eerstvolgende Spoorcafé, donderdag 26 juni aanstaande bij ABN AMRO BANK te Rotterdam, bekend worden gemaakt.