Stel uw vraag
29-09-202217:00u

Spoorcafe & Rail Cargo Awards

Op 29 september organiseren we het Spoorcafé bij Supply Chain Valley: een initiatief van regionale bedrijven zoals VidaXL, Moonen Packaging, Seacon Logistics en Hutchison Ports Venlo met als doel de regio Venlo te versterken als supply chain en logistieke hub voor Noord-Europa.


Rail Cargo Awards


Tijdens het Spoorcafé reiken we de Rail Cargo Awards uit aan:

  • Person of the Year
  • Talent of the Year
  • Shipper of the Year

Tijdens de uitreiking blikken we samen met Eric Nooijen, Oscar Vermeij en Henk Bril terug op het jaar dat ze "Talent of the Year", "Person of the Year" en "Shipper of the Year" waren. We bespreken hoe het ervoor staat met het spoorgoederenvervoer en kijken vooruit.


Over Supply Chain Valley
De Supply Chain Valley begrijpt dat value chain innovation niet als een op zichzelf staand doel kan worden gezien, maar dat er rekening moet worden gehouden met menselijke interactie, verandermanagement, onderwijs, gezondheid en veiligheid, verbruik van natuurlijke hulpbronnen, productie-uitstoot, digitale technologie en andere sociale en ecologische externe factoren van bedrijfshandelingen (positief en negatief). Het kerndoel van de SCV is het leveren van ecologische, sociale en economische voordelen voor de leden en hun belanghebbenden, door middel van gezamenlijke projecten die de bedrijfsproblemen van vandaag oplossen met oplossingen die geschikt zijn voor morgen en ervoor zorgen dat bedrijven sterk blijven in de toekomst.

Je kunt je aanmelden via de knop onder dit bericht.