Stel uw vraag
Geplaatst op 22-09-2023

25-jarig jubileum BTT Multimodal Container Solutions

Wij feliciteren BTT Multimodal Container Solutions met hun 25 jarig jubileum! Daarnaast werd gisteren officieel de nieuwe terminal in Bergen op Zoom geopend.

Sinds 2018 is BTT als deelnemer en aandeelhouder actief in de West-Brabant Corridor. Binnen dit samenwerkingsverband worden ladingen gebundeld op de route tussen de Rotterdamse havens en achterlandterminals in Tilburg, Moerdijk, Oosterhout en sinds kort ook Bergen op Zoom.

Chengdu - Tilburg - Rotterdam Express

De Chengdu - Tilburg - Rotterdam Express is de snelste en enige directe treinverbinding tussen China en Nederland. Deze unieke verbinding maakt het mogelijk containers binnen 15 dagen van Chengdu (provincie Shichuan) naar Tilburg (provincie Noord- Brabant) te transporteren en vice versa. Dit is vele malen sneller dan vervoer per zeeschip (45 dagen) en maar een aantal dagen langzamer dan luchtvracht (7 dagen). Dit terwijl de tarieven slechts een kwart van de luchtvracht tarieven bedragen en minder dan het dubbele zijn van de zeevracht tarieven.

BTT’s missie is het ontzorgen van onze klanten in containerlogistiek. Op zo’n manier dat zij er altijd op mogen vertrouwen dat het transport optimaal verloopt. Dat doen ze met een duidelijke ambitie: ze willen de meest toonaangevende en inspirerende operator in multimodaal inlandcontainertransport van Nederland worden. ''Ons unieke en uiterst duurzame concept vormt de route naar ons doel. Dit concept bestaat uit logistieke diensten onder eigen regie, in een netwerk van verschillende modaliteiten, zoals schepen (water), treinen (spoor), vrachtwagens (weg) en warehouses. Dit concept maakt ons tot een betrouwbare en innovatieve ketenpartner voor nationale en internationale klanten.''