Stel uw vraag
Geplaatst op 12-05-2005

Blue Anchor Container Express van start

De Blue Anchor Container Express is een nieuwe intermodale shuttletrein die zesdagen per week van Rotterdam naar Ens in Oostenrijk rijdt en weer terug (A/B). “De Blue Anchor Container Express is nu al een commercieel succes. De trein rijdt zowel heen als terug met voldoende lading”, aldus Rob van Gansewinkel - Algemeen Directeur van ACTS Nederland -  tijdens zijn openingsspeech. “En dat is vooral te danken aan de goede samenwerking tussen de verschillende betrokken partijen en landenorganisaties”. 

De Blue Anchor Container Express is het eerste railproduct dat is voortgekomen uit de samenwerking tussen ACTS Nederland, Rurtalbahn,Wiener Localbahn en Kúhne + Nagel Oostenrijk. Deze laatste zorgt voor de lading en bezetting op de trein.

Ook Z.E. Dr. E. Kubesch, Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van de Republiek Oostenrijk in Nederland, sprak van een goed railproduct met uitstekende perspectieven. Hij onderstreepte ook het belang van de menselijke (handels)ontmoeting tussen beide landen.

Voor meer informatie over deze dienst klik hier.