Stel uw vraag
Geplaatst op 25-05-2023

Lancering TLM: Nieuw initiatief om jongeren naar de spoorsector te trekken

Het informatieplatform voor het spoorgoederenvervoer Rail Cargo Netherlands heeft namens de gehele spoorgoederensector het startschot gegeven voor een initiatief om jong talent binnen de spoorsector te laten optreden als ambassadeurs: het EU Year of Skills. Daarmee moet de sector een nieuwe impuls krijgen en de aantrekkelijkheid ervan benadrukt worden onder een breder publiek.


Met trots kondigen we het EU Jaar van Vaardigheden aan. Het doel is om kennis en ervaring uit te wisselen binnen onze sector, want het spoor vormt de toekomst van transport, en young professionals vormen de toekomst van het spoor! Op het logistieke evenement in München hebben de gelegenheid aangegrepen om onze visie te delen en steun te zoeken voor dit belangrijke initiatief. We geloven in de kracht van promotie, educatie en het ontwikkelen van vaardigheden, vooral onder jongeren, om hen klaar te stomen voor de uitdagingen en kansen die de spoorsector te bieden heeft.


Op de foto:
John Voppen (CEO ProRail), Boudewijn Siemons (Interim CEO Port of Rotterdam), Annemarie Jorritsma (Voorzitter NDL), Koen Overtoom (CEO Port of Amsterdam), Paul Dirix (CEO Port of Moerdijk), Caroline Koiter (Directeur Rail Cargo Information Netherlands) lanceren het EU Year of Skills namens Rail Cargo en Rail Freight The Future is Ours