Stel uw vraag
Geplaatst op 25-08-2005

Matchmaking evenement rail#tec2005

De samenwerking tussen Nederlandse en Duitse bedrijven met betrekking tot de uitbouw van het Europese spoorwegennet neemt voortdurend aan betekenis toe. De naderende voltooiing van de Betuweroute en de volledige liberalisering van de spoormarkt in 2007 bieden kansen voor bedrijven om zich op buitenlandse markten te profileren. Om u een helpende hand te bieden bij uw netwerkvorming op de Duitse transport- en spoorwegenmarkt wordt in navolging van de succesvolle matchmaking in 2003 een tweede matchmaking voor Nederlandse en Duitse bedrijven georganiseerd.

Deze nieuwe kans doet zich op korte termijn voor op 6 & 7 november 2005 tijdens de spoorwegtop en beurs rail#tec 2005 in Dortmund. In samenwerking met het Nederlandse Consulaat Generaal in de deelstaat Noordrijn-Westfalen organiseert Rail Cargo hier een ‘Matchmaking logistieke markt’.

Het principe is simpel. In plaats van toevallige ontmoetingen tijdens een transportbeurs kunnen Nederlandse en Duitse ondernemers vooraf kenbaar maken dat zij interesse hebben in zakelijke gesprekken met collega ondernemers. Het Consulaat Generaal en Rail Cargo helpen daarbij door aanmeldingen te verzamelen en voorafgaand aan de beurs te publiceren in een catalogus. U kunt vervolgens aan de hand van de toegestuurde catalogus aangeven met wie u een gesprek wil voeren. Deze bemiddeling is gratis en wij nodigen u van harte uit om u hiervoor in te schrijven.

De matchmaking vindt plaats op 7 & 8 november 2005 tijdens de rail#tec. Op beide dagen vinden `s ochtends  tussen 10:00 en 12:30 evenals na de middagpauze vanaf 13:30 tot 17:00 uur van te voren geplande contactgesprekken van ongeveer 30 minuten plaats. Mocht u aan deze in het verleden zeer succesvolle actie deel willen nemen, dan kunt u middels het aanmeldformulier, dat u hier kunt downloaden, uw bedrijfsprofiel in de matchmakingcatalogus laten publiceren.