Stel uw vraag
Geplaatst op 08-08-2018

“Shift Happens”, Ruud Veltenaar spreker tijdens Spoorcongres 2018

Shift Happens

Grote transformaties die onze wereld in rap tempo radicaal en diepgaand veranderen en ontwrichten. Wat is hiervan de impact op onze welvaart en ons welzijn. Wat betekent dit voor ons leven en werk en voor toekomstige generaties? En wat betekent dit voor de supply chain?

“Shift Happens” is het centrale thema waarover filosoof/ trendwatcher Ruud Veltenaar tijdens het Spoorcongres 2018 op 10 oktober een lezing zal verzorgen. Volgens Ruud verkeert de wereld niet alleen in een aantal crises, maar ook in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. De focus verschuift van welvaart naar welzijn en van ‘ego naar eco’.

Ruud wil tijdens zijn lezing u meer bewust laten worden van de vele uitdagingen die u te wachten staan en hoe u in turbulente tijden zelf het verschil kunt maken en de beste besluiten kunt nemen.

Met de nodige humor, zelfspot en haarscherpe analyses gaat Ruud Veltenaar graag de confrontatie met u aan. Durft u deel te nemen? Schrijf u dan snel in voor dit interactieve inspiriment via onderstaande knop. Bekijk het volledige programma van het Spoorcongres 2018 op www.spoorcongres.nl 

aanmelden.jpg

Over Ruud Veltenaar:

Ruud Veltenaar studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en de Columbia University in New York en haalde zijn MBA aan Harvard. Zijn visie, inzichten en hilarische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en leider bij bedrijven als McKinsey, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet. Verder was Ruud een decennium lang bestuursvoorzitter en CEO van een venture capitalist en investeerde hij op alle continenten in technologiebedrijven.

Sinds 2009 is Ruud Veltenaar fulltime spreker, trendwatcher, blogger en hoogleraar (leiderschap en innovatie) aan de London Business School. Ook is hij actief als friskijker en kantelaar in ‘board rooms’ van grote multinationals. Daarnaast verzorgt Ruud (gast)colleges op Nyenrode, INSEAD, IMD en Business School Nederland.

Over Spoorcongres 2018:

Spoorcongres 2018 is een initiatief van Rail Cargo information Netherlands en wordt georganiseerd in samenwerking met evofenedex, Fenex en ProRail. Het thema van het Spoorcongres 2018 is "Slim spoorvervoer", waarbij diverse subthema's als Just in Time (JIT), bundelen & samenwerken, Economic Trade Offs, aan bod komen. Het congres wordt gehouden op woensdag 10 oktober bij Perron 3 in Rosmalen. Meer informatie: www.spoorcongres.nl  

Rail Cargo information Netherlands