Stel uw vraag
Geplaatst op 24-04-2023

Van den Bosch behaalt opnieuw keurmerk World-class Workplace Global

Dat Van den Bosch wederom het keurmerk ontvangt in de categorie Global past goed bij de internationale koers die Van den Bosch vaart. Michiel van Kessel, Director Staff Services: “In 2021 zijn we erin geslaagd dit keurmerk te behalen, gebaseerd op de beoordeling van onze eigen medewerkers. Dat we dit keurmerk nu wederom behalen maakt ons trots. Bovendien is het een bevestiging dat de gekozen koers bijdraagt aan goed werkgeverschap en medewerkersbetrokkenheid.”

Leren en ontwikkelen
Leren en ontwikkelen staat bij Van den Bosch hoog in het vaandel. Met een eigen Academy en programma’s in het kader van persoonlijke ontwikkeling is Van den Bosch altijd in beweging. Met ruim achthonderd gedreven medewerkers, twaalf vestigingen en activiteiten over de hele wereld zet Van den Bosch zich iedere dag in om een uitdagende en internationale werkomgeving te bieden. Van Kessel: “Er is de afgelopen jaren hard gewerkt aan belangrijke thema’s als de introductie van nieuwe medewerkers, ontwikkeling van leiderschap, communicatie en performance management. Deze waardering krijgen we nu terug van onze medewerkers.”


Over Van den Bosch
Van den Bosch is een internationale logistieke dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare en droge bulkgoederen voor de levensmiddelen- en chemische industrie. Met de inzet van zowel weg- als intermodaal transport bedient Van den Bosch de wereldwijde markt. Van den Bosch is actief vanuit twaalf vestigingen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Erp, Nederland. www.vandenbosch.com.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie via communicatie@vandenbosch.com of 0413 217217.