Ab Ovo

Ab Ovo is een innovatieve leverancier van zakelijke- en softwareoplossingen en is opgericht in 1997. Het bedrijf is leverancier van technologieoplossingen voor een breed scala aan logistieke processen. Vandaag de dag maakt Ab Ovo gebruik van afzonderlijke kanalen om de markt te benaderen, namelijk: 4RailCargo (Full ERP en SaaS) en Advanced Planning & Scheduling oplossingen.

Ab Ovo biedt hoogst gespecialiseerde logistieke software oplossingen, supply chain analytics en rail cargo oplossingen voor een breed scala aan wereldwijde klanten, zoals VR (Finse spoorwegen) Lineas (Belgische spoorwegen), Eurailscout (Nederlandse railinfrastructuur), enz. Ab Ovo is in de loop der jaren een belangrijke speler geworden op het gebied van logistiek met uitgebreide ervaring en expertise in supply chain management, logistieke processen en geavanceerde planning- en optimalisatie oplossingen. De IT-specialist levert unieke software oplossingen op basis van onze in-house software ontwikkeling en gespecialiseerde software van een geselecteerd aantal zeer innovatieve partners.

Ab Ovo groeide de afgelopen jaren snel en is nu gevestigd in Nederland (Rotterdam (hoofdkantoor) en Amsterdam), Duitsland (Düsseldorf), Denemarken (Kopenhagen), China (Shanghai) en de Verenigde Staten (Boston). Op deze manier kan Ab Ovo haar klanten wereldwijd 24/7 ondersteunen.

Bezoek voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten www.4railcargo.com en/of www.ab-ovo.com voor meer informatie.


Adresgegevens

Ab Ovo

Barbizonlaan 87

2908 ME Capelle aan den IJssel

T: +31 (0)10 2861533