CLdN Cargo B.V.

CLdN Cargo is één van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners met een pan-Europees netwerk. Het bedrijf levert transport op maat met intermodale oplossingen waarbij gebruik wordt gemaakt van containers en trailers.

CLdN Cargo is een Europese operator die zorgt voor 'door-to-door' oplossingen en andere logistieke diensten in heel Europa, dit met behulp van weg-, zee-, spoor- en bargevervoer.

Voor haar klanten wil CLdN Cargo een betrouwbare partner zijn door creatieve en gepersonaliseerde transport oplossingen aan te bieden. De logistiek dienstverlener opererert met een eigen vloot van 3500 x 45’ containers, 500 Tautliners (code XL) en 500 Huckepack trailers.

Met negen kantoren vertegenwoordigt CLdN Cargo zich in een groot deel van Europa. De 165 werknemers zijn werkzaam in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Portugal, Ierland en het Verenigd Koninkrijk. CLdN Cargo streeft naar kwaliteit, constante service, groei, innovatie en vooral een langdurige relatie met de klanten.

Spoor oplossingen
CLdN Cargo focust zich steeds meer op intermodale activiteiten. Het bedrijf ziet een grote toename van volumes die worden getransporteerd over het spoor. Dagelijks vervoert CLdN Cargo in de 45’ box units en Huckepack trailers vele ladingen per trein door geheel Europa.

De treinen pendelen tussen twee spoor terminals in een vast schema met vaste vertrek- en aankomsttijden. Dit maakt het een betrouwbare en voorspelbare service waarop het verdere transport kan worden afgestemd. Door de verschillende Track & Trace mogelijkheden, kan CLdN Cargo 24/7 de locatie van de units bepalen. Deze service wordt aangeboden door de railoperator op trein niveau en daarnaast heeft CLdN Cargo eigen mogelijkheden op trailer niveau. Al de intermodale trailers zijn uitgevoerd met een GPS unit.


Adresgegevens

CLdN Cargo B.V.

Merseyweg 70

3197 KG Rotterdam

T: 0031 (0)181 244944