Consolid Rail

Consolid is een professioneel georganiseerde personele dienstverlener, werkzaam in heel Nederland. Consolid specialiseert zich vanaf haar start in 1990 in de sectoren personen-vervoer, beveiliging en transport.

De gestage groei in deze sectoren heeft Consolid een leidende positie bezorgd, als mede tot een top-20 uitzend-organisatie laten uitgroeien. Consolid is lid van de ABU en in het bezit van het keurmerk SNA.

Vanaf medio 2009 is daar een volgende uitbreiding bij gekomen, waarbij Consolid zich ook richt op het railvervoer. Om als personeelsteller voor de spoorwegsector erkend te worden door het ministerie van Infrastructuur en Milieu, moet je als bedrijf een certificeringstraject doorlopen. Dat traject is met goed gevolg afgelegd.  Consolid is officieel erkend personeelsteller voor de spoorwegsector.

Consolid richt zich vooral op het bieden van flexibiliteit aan ondernemingen in het personen- en goederenrailvervoer en bouwt aan een bestand met flexibel inzetbare machinisten, rangeerders, conducteurs, stewards en onderhoudspersoneel voor rollend materieel en railinfrastructuur.

Onderstaande film geeft een goed beeld van het dagelijkse werk van de machinist.


Adresgegevens

Consolid Rail

Albert Plesmanweg 105b

3088 GC Rotterdam

T: 0031 (0)10 742 25 00