CWT Commodities Metals B.V.

CWT Commodities is een sterk groeiende organisatie. Met eigen vestigingen op alle continenten is het bedrijf wereldwijd vertegenwoordigd. De core business van CWT is de opslag van basic metalen (hard commodities) en natuurlijke producten (soft commodities). Daartoe is het bedrijf LME en AEO gecertificeerd.

Vandaar uit biedt CWT transporten aan voor wereldwijde verschepingen, zowel in bulk als in containers, en via alle modaliteiten. Dit is afhankelijk van de wens van de klant en de mogelijkheden.

CWT maakt hiervoor gebruik van de diensten van de bekende rederijen tegen scherpe tarieven via de Global CWT Account. Ook onderhoudt CWT een eigen dienst van Amsterdam naar Tilbury vice versa, en verzorgt het kantoor in Mongolië een reguliere treindienst voor erts vanuit Mongolië naar de Chinese havens.

Via het kantoor in Turkije kunnen transporten met bestemmingen in Irak en Iran worden aangeboden. Daarnaast biedt CWT, als neutrale aanbieder, spoorvervoer aan vanuit heel Europa naar de GOS-republieken, via alle mogelijke routes:
- over land via Brest en via Mukran;
- over zee via Kleipeda (Baltic)
- over zee via Poti (Black sea);

Specialiteit daarin is het uitzonderlijk vervoer. Echter ook transport over de weg in koeltrailers naar Centraal Azië (Kazakhstan, Kirgizie, Uzbekistan) behoort tot de mogelijkheden.


Adresgegevens

CWT Commodities Metals B.V.

Van Riemsdijkweg 44

3088 HD Rotterdam

T: +31 (0)10 429 79 29

F: +31 (0)10 428 04 69