DPMC Holding B.V.

DPMC Holding B.V. is onderverdeeld in een zestal divisies. Elk met een eigen specialisme, maar allen in directe relatie tot wagonbeheer en -management. Onderstaand een korte uiteenzetting van de zes divisies:

Wagon Care B.V.:
Wagon Care is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van locomotieven en wagons. Ook kunnen klanten bij Wagoncare terecht voor onderdelen van wagons en locomotieven.

Total Care Wagon Management B.V. (TCWM):
TCWM managed het onderhoud van de wagons en is een officieel gecertificeerde Entity in Charge of Maintenance, ofwel een ECM. Het bedrijf voert het management van zo’n 3.000 wagons voor eigenaren en spoorvervoerders. TCWM heeft de vestiging in Nederland, maar bedient heel Europa.

Total Wagon Management Hungary Kft (TWMH):
TWMH is opgericht in September 2010. Primaire activiteiten van TWMH zijn verificatie van wagons, gepland onderhoud en spoedreparatie aan wagons. Daartoe beschikt TWMH ook over een mobiele service, zodat op ieder willekeurig opstelspoor en tijdstip spoedreparatie kan worden uitgevoerd.

Spoorijzer Materieel Management en Onderhoud B.V.:
Spoorijzer is een allround en onafhankelijk onderhoudsbedrijf, Spoorijzer levert diensten op maat aan op het gebied van onderhoud aan railgebonden voertuigen. Werkzaamheden bevatten: service op locatie, preventief en correctief onderhoud, reparatiewerkzaamheden, wielaswissels, opfrissen( graffiti verwijdering) en vernieuwen van opschriften.

Railpark Roosendaal B.V:
Rail Park Roosendaal aan de Bosstraat in Roosendaal heeft in totaal acht sporen. Zes sporen hebben een lengte van 65 meter, waarvan drie met een put.( één special extra diep). Ook is er een Kalibratiespoor. De overige twee sporen hebben een lengte van 85 meter, waarvan één met een put. Railpark Roosendaal verhuurt het spoor en de faciliteit, inclusief of exclusief personeel. Iedere wagonbeheerder kan vrij gebruikmaken van de faciliteit, uiteraard conformerend aan de spelregels die Railpark Roosendaal opstelt. Een aantal sporen worden dedicated verhuurd. De overige worden verhuurd op ad-hoc basis.


Adresgegevens

DPMC Holding B.V.

Charloise Kerksingel 2

3082 DA Rotterdam - Charlois

T: 0031 (0)10 475 43 15

F: 0031 (0)10 474 56 73