Gaston Schul Group

De Gaston Schul Group is al sinds 1845 uw vertrouwde neutrale partner op het gebied van douane-afhandeling en grensoverschrijdend zakendoen. Met meer dan 18 vestigingen in Nederland, Duitsland, en België is Gaston Schul vertegenwoordigd op belangrijke logistieke strategische vervoerspunten. U kunt vestigingen onder andere vinden in de havens Rotterdam, Antwerpen, Hamburg en Bremerhaven. Maar ook in Venlo; Het logistieke centrum voor wegtransport, of in Duisburg en Moerdijk; Beide belangrijke hubs voor intermodaal vervoer, is Gaston Schul vertegenwoordigd.

Missie
“Gaston Schul is de verbindende schakel tussen producent en eindgebruiker bij grensoverschrijdend handelsverkeer, waarbij Gaston Schul Group, op basis van vakmanschap, klantgerichtheid en innovatie, adviseert, ontzorgt en ondersteunt op douanegebied en handelsadministratie.”

Authorised Economic Operator (AEO)
Gaston Schul is AEO-gecertificeerd. Deze certificering geeft aan dat het bedrijf voor de douane een betrouwbare marktpartij is en aan alle strenge eisen voldoet die de douane aan deze certificering stelt.

Diensten
Op basis van unieke specialismen werkt Gaston Schul product gestuurd. In aparte zelfsturende teams kan ieder douanevraagstuk voor u snel, zorgvuldig en correct worden afgehandeld. Zo heeft Gaston Schul specialistische teams voor: traditionele invoer uitvoer en transit aangiften, fiscale vertegenwoordiging, opslag van douane- en accijnsgoederen en volledige geautomatiseerde verwerking van douaneafhandeling. Meerdere importeurs, exporteurs en railoperators maken al succesvol gebruik van deze automatiseringsslag en ervaren de grote voordelen van geautomatiseerd werken. Werken op deze manier is niet alleen vele malen sneller en betrouwbaarder, het zorgt ook voor grote besparingen.

Meerwaarde
Gaston Schul gelooft in een lange termijn relatie en wil niet alleen nu, maar ook in de toekomst, de klantverwachtingen blijven overtreffen. Gemotiveerde en geschoolde medewerkers maken daarbij het verschil. Integriteit, betrouwbaarheid en innovatief werken zit in het DNA en zorgt al meer dan 170 jaar voor…. FULL SERVICE CUSTOMS & TRADE CONTROL!

 


Adresgegevens

Gaston Schul Group

Postbus 27

5900 AA Venlo

T: +31 (0)77 3246025