HSL Netherlands B.V.

HSL Netherlands B.V. is een spoorgoederenvervoerder voor flexibele en snelle transportoplossingen in Europa. Sinds de oprichting in 2003 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf binnen de sector.

HSL Netherlands B.V. onderscheidt zich door, met de aanwezige deskundigheid, op creatieve wijze transporten voor te bereiden en uit te voeren. Een verfrissende kijk op uitdagingen van opdrachtgevers is vanzelfsprekend en leidt tot een prettige samenwerking.

Onze grootste kracht is het gemotiveerde team, wat door specifieke kennis met een originele, oplossingsgerichte manier van denken, tot een snelle en aantrekkelijke aanbieding voor uw vervoersvraag kan komen. Wilt u ontdekken dat klantvriendelijkheid, flexibiliteit en railvervoer samen kunnen? Neem dan gerust contact op met HSL Netherlands. Spoorvervoer is zoals bekend één van de veiligste vormen van vervoer. HSL Netherlands draagt hier haar steentje aan bij door vanaf de planning tot de uitvoering veiligheid als uitgangspunt te nemen.


Adresgegevens

HSL Netherlands B.V.

Horsterweg 221

5928 ND Venlo

T: +31 85 8771403