Kramer Group B.V.

In Rotterdam - Europa's belangrijkste containerhaven - biedt de Kramer Group zowel grote als kleine klanten de best denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek.

Kramer Home Depot in de Waal-/Eemhaven en Kramer Delta Depot op de Maasvlakte zijn als geen ander thuis in containeropslag, -reparatie en aanvullende onderhoudsdiensten. Via Kramer Cargo Securing krijgt onder meer de Douane in de Waal-/Eemhaven professionele ondersteuning bij het uitvoeren van inspecties. Overslag is bij de Kramer Group gecentreerd op de Maasvlakte. Delta Container Services - een joint venture met ECT - legt zich toe op de overslag van volle en lege containers. Met Rotterdam Container Terminal (RCT) heeft de Kramer Group sinds 2007 een state-of-the-art feeder-, shortsea- en binnenvaartterminal met aansluiting via het spoor.

RCT is een echte multimodale draaischijf. De drie eigen kopsporen van elk 300 meter geven direct aansluiting op de Betuweroute, de goederenspoorlijn die Rotterdam rechtstreeks verbindt met Duitsland. Aanvullende dienstverlening voor lege containers is beschikbaar via het naastgelegen Kramer Delta Depot.  


Adresgegevens

Kramer Group B.V.

Missouriweg 17

3199 LB Rotterdam - Maasvlakte

T: +31 (0)181 36 28 80

F: +31 (0)181 36 24 37