Railco Europe B.V.

Railco richt zich in eerste instantie op het ingewikkelde en ondoorzichtige product spoor. Met de ruim 35 jaar spoorkennis die onze vijf medewerkers gezamenlijk in huis hebben kennen wij de haken en ogen, maar ook de bijna eindeloze mogelijkheden die het spoor te bieden heeft.

Daarnaast hebben wij een gedegen kennis van zaken op het gebied van weg, barge-, shortsea en deepsea transport, hetgeen ons in staat stelt transporten van elke A naar elke B ter wereld aan te kunnen bieden. De railcomponent is voor ons geen noodzaak, maar meestal een welkom bestanddeel om de transportkosten binnen de perken te houden.

Naast het aanbieden van transportdiensten van door u aangeboden units beschikken we over een uitgebreid Europees netwerk van aanbieders van equipment dat ter beschikking staat voor 'cabotage'. We kunnen op vele assen interessante aanbiedingen doen met gebruik van alle mogelijke soorten containers en wissellaadbakken, zowel voor incidentele als voor vaste ladingstromen.

Vermeldenswaard is ook onze expertise op het gebied van one-way en huurequipement. Dit leidt op langere trajecten in combinatie met onze intensieve transportbewaking, bijvoorbeeld van en naar het GOS, tot een interessant totaalpakket.
 


Adresgegevens

Railco Europe B.V.

Walmolen 61

3352 AM Papendrecht

T: 0031 (0)78 639 00 15

F: 0031 (0)78 614 21 74