Seacon Logistics Group B.V.

Seacon Logistics is dé logistieke ketenregisseur met een maritiem karakter. Wereldwijde logistieke vraagstukken lossen ze in samenwerking met hun partners integraal op vanuit de aanwezigheid in meer dan 75 landen. Seacon Logistics loopt al meer dan 25 jaar voorop in het toepassen van het multimodale transportconcept.

De inlandlocaties gelegen aan spoor-, weg- en waterterminals zijn het fundament van waaruit ze wereldwijd opereren. Dankzij deze strategisch sterke knooppunten transporteert Seacon Logistics zeecontainers snel, kostenefficiënt en duurzaam via de drukke zeehavens van en naar vrijwel alle grote consumentenconcentraties overal in Europa. Ze bieden er moderne supply chain oplossingen, douane- en warehousefaciliteiten, value added logistics en fijnmazige Europese distributie.

Betrouwbaarheid, technische vooruitgang en lange termijn investeringen op onder andere kennisontwikkeling zijn zaken waarmee Seacon Logistics u helpt uw bedrijfsprestaties te optimaliseren. Met het complete pakket aan logistieke dienstverlening is Seacon Logistics in staat grote en kleine bedrijven de beste oplossing voor hun logistieke vraagstukken aan te bieden.


Adresgegevens

Seacon Logistics Group B.V.

Celsiusweg 66

5928 PR Venlo

T: +31 (0)77 327 55 71

F: +31 (0)77 327 55 00