Shuttlewise

Shuttlewise heeft als doel containertreinen (shuttles) te ontwikkelen en kwalitatief hoogstaande services op te zetten op belangrijke, strategische Europese corridors.

De strategie van Shuttlewise is om het volume van afzonderlijke partijen met interesse in een zelfde specifieke bestemming te bundelen en hiervoor een nieuwe structurele shuttle op te starten. De neutrale operator fungeert als regisseur van de shuttle, en is derhalve van onderzoek tot en met operationele uitvoering verantwoordelijk. De partners en klanten dragen zorg voor het basisvolume van een trein, Shuttlewise neemt het risico van restcapaciteit op zich.

Shuttlewise anticipeert op de marktvraag, maar kan ook op eigen initiatief een nieuwe dienst ontwikkelen en hiervoor partners benaderen. Het eerste product van Shuttlewise is een dienst tussen Rotterdam en Herne. Dit product voorziet in de groeiende vraag naar capaciteit tussen Rotterdam en het Ruhrgebied. Er is gekozen voor Herne omdat dit nog een terminal is zonder congestie en bovendien aansluiting heeft met shuttles naar Scandinavië en Zuidoost Europa.


 


Adresgegevens

Shuttlewise

Van Riemsdijkweg 78

3088 HD Rotterdam

T: 0031 (0)10 428 67 00

F: 0031 (0)10 428 67 01