Transfennica Logistics B.V.

3x per week Antwerpen – Spaanse grens (Irun) en v.v.

Transfennica Logistics  biedt een bloktrein-service aan met een vaste frequentie van 3 vertrekken per week. Vertrekken zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag. Deze treinen zijn toegankelijk voor alle type containers. Met een korte transit van ongeveer 32 uur biedt deze dienst een uitstekend alternatief voor het wegtransport en shortsea.

Competitive Intermodal Solutions within Europe
Transfennica Logistics biedt een synchro-modaal netwerk aan van de Benelux, Finland, de Baltische staten, UK en Rusland naar Spanje en vice versa. Zowel per shortsea, weg of via spoor, Transfennica biedt altijd de snelste en meest competitieve (door-to-door) oplossingen.

Het unieke door-to-door netwerk is gebaseerd op Transfennica’s eigen shortsea schepen en roro-diensten gecombineerd met de bloktreinen van Transfennica Logistics, voor en na-transport met trucks en diverse dedicated warehouses. De door-to-door services variëren van groupage, deelpartijen, express-zendingen, full-loads tot complete logistieke oplossingen.

De focus van Transfennica Logistics is gericht op het optimaliseren van door-to-door containers en het reduceren van kosten en CO2 uitstoot door het maximaliseren van het gebruik van multimodale oplossingen. Transfennica Logistics heeft kantoren in Amsterdam, Antwerpen, Bilbao, Tilbury, Helsinki en Krakow. Transfennica Logistics beschikt over 3500 stuks 40/45” containers (palletbreed) en 500 trekker-chassis combinaties om de klanten te bedienen.

dsc 2035


Adresgegevens

Transfennica Logistics B.V.

Radarweg 36

1042 AA Amsterdam

T: 0031 (0)20 448 7622