Westerman Multimodal Logistics

Westerman Multimodal Logistics (Westerman) is een familiebedrijf dat inmiddels ruim 140 jaar bestaat. Mede dankzij de voormalige Union-fabriek is ons bedrijf van oudsher sterk gespecialiseerd in de distributie van fietsen. Daarnaast verzorgen wij voor de fietsenindustrie ook Value Added Logistics vanuit ons 60.000 m2 grote warehouse in Nieuwleusen, waar we onder andere Babboe bakfietsen assembleren.

Inmiddels heeft Westerman zich ontwikkeld tot een multimodale logistiek dienstverlener met eigen barges en internationale transporten voor diverse vervoersstromen, waaronder ook intermodale oplossingen via het spoor. Met ingang van 1 september 2019 zijn wij gestart met onze eigen shuttle company blocktrein vanuit Venlo/Kaldenkirchen naar Norrköping in Zweden.

Norrköping vormt voor Westerman de draaischijf voor intermodale oplossingen per spoor naar Zweden, Denemarken en Noorwegen. Wij benaderen het intermodaal vervoer altijd vanuit het huis-huis-concept, waarbij wij de oplossing inrichten naar de behoeften van de klanten. 

 


Adresgegevens

Westerman Multimodal Logistics

Hanzeweg 31

8061RC Hasselt

T: +31 (0)529 48 14 68